Autor
Carme Becerra

Del 16 al 22 de setembre, la consigna a tot Europa és 'Camina amb nosaltres!'

L'objectiu de la Setmana Europea de la Mobilitat és conscienciar la població de la possibilitat de canviar el model de mobilitat i dels beneficis que aquests canvis tindrien sobre el medi ambient i la salut.

Un any més Europa dedica una setmana a promoure hàbits de mobilitat més sostenibles, segurs i saludables: desplaçar-se a peu, en bicicleta, en transport públic o amb vehicle elèctric. L’objectiu de la Setmana Europea de la Mobilitat és fer visibles els canvis possibles en l’ús de l’espai públic, la millora de la qualitat de l’aire i la reducció de la contaminació. Les dates d’enguany són del 16 al 22 de setembre i el lema escollit és Camina amb nosaltres!

Barcelona, i moltes altres ciutats de tot Catalunya, s’afegiran al repte europeu amb diferents activitats. En l’edició de l’any passat, es van adherir a la Setmana prop de 300 localitats catalanes. Caminades populars, activitats relacionades amb el medi i la mobilitat sostenible, amb l’ús de la bicicleta i del transport públic i, també, el Dia Sense Cotxes, el 22 de setembre.

Com cada edició, TMB, com a operador de referència, participarà en la Setmana de la Mobilitat fent difusió dels missatges de promoció del transport públic i organitzant diverses activitats. Podeu consultar com avancen els preparatius de aquesta fita europea al web de la Generalitat i també al lloc web central de la campanya.

Darrera modificació
dimarts, agost 20, 2019 - 07:56

Source URL: https://noticies.tmb.cat/medi-ambient/16-22-de-setembre-consigna-tot-europa-es-camina-amb-nosaltres