12.07.2019
Autor
Premsa TMB

Afectacions a les línies de bus pels World Roller Games 2019, aquest cap de setmana

Subtítol

TMB recomana el metro com a alternativa aquest dissabte, a la zona de passeig de Gràcia, i diumenge al matí a l’avinguda Diagonal

Amb motiu de la celebració dels World Roller Games 2019 que acull Barcelona, amb diferents proves en diversos espais de la ciutat del 4 al 14 de juliol, aquest cap de setmana, dissabte 13 i diumenge 14 de juliol, tindran lloc dues competicions que afectaran un bon nombre de línies d’autobús que podrien veure alterat o limitat el seu recorregut. Per aquesta raó, Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) recomana el metro en aquells desplaçaments a l’entorn dels llocs per on transcorreran les proves.

Dissabte, 13 de juliol - Proves classificatòries de velocitat

Les proves classificatòries de la disciplina de velocitat tindran lloc al passeig de Gràcia, entre el carrer Aragó i l’avinguda Diagonal i una part del carrer Provença. Els circuits afectaran el trànsit de superfície per on es desenvolupin les proves entre les 11 del matí i les 12 de la nit.

TMB adoptarà les mesures necessàries per desviar els vehicles. En total, els desviaments afectaran cinc línies de bus: H10, V15, 7, 22, 24 i les rutes blava, vermella del Barcelona Bus Turístic i el Barcelona Night Tour.

Diumenge, 14 de juliol - Marató femenina i masculina

Les proves de la marató femenina i masculina de l’especialitat de velocitat sobre rodes començaran a les 8 hores i afectaran tot el trànsit de superfície al llarg del seu itinerari entre les 7 i les 12.30 hores, aproximadament. La prova farà tot el recorregut per l’avinguda Diagonal de Barcelona, entre Doctor Marañón i Pau Claris. TMB adoptarà les mesures necessàries per desviar els vehicles en funció dels llocs per on vagin passant les competicions.

Igualment, també estarà tallat el trànsit al passeig de Gràcia, entre Aragó i la Diagonal. Aquí les afectacions seran de 7 del matí a 3 de la tarda.

En total, diumenge els desviaments afectaran 25 línies de bus que tenen una part de l’itinerari a la zona afectada: D40, H6, H8, H10, V3, V5, V7, V9, V11, V13, V15, V17, 6, 7, 22, 24, 27, 33, 34, 59, 63, 67, 68, 78, 113 i la ruta blava i la ruta vermella del Barcelona Bus Turístic.

Per a més informació es pot consultar l’avís corresponent a la secció d’estat del servei del web de TMB i a la pàgina oficial dels campionats.     

Reforços de bus a Montjuïc

Per a les diferents competicions que tindran lloc dissabte 13 i diumenge 14 de juliol al Palau Sant Jordi, TMB habilitarà un servei especial d’autobusos de baixada tots dos dies quan finalitzin les proves (a partir de les 23 h, aproximadament) entre el recinte i la plaça d’Espanya. Per a aquest servei seran vàlids tots els títols de transport del sistema tarifari integrat. Els vehicles portaran l’indicador de línia “Pl. Espanya - Palau Sant Jordi”.

Per pujar a Montjuïc, TMB recomana utilitzar la línia 150 de bus (Pl. Espanya - Castell de Montjuïc) que, amb motiu de l’esdeveniment, també es reforçarà amb més vehicles, dissabte 13 entre les 11 i les 12.30 hores i diumenge 14, de 12.45 a 15.15 hores.

Cal recordar que divendres el metro funciona fins a les 2 de la matinada, dissabte hi ha servei continuat tota la nit i diumenge circula fins a les 12 de la nit.

Darrera modificació
14.07.2019
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/sala-de-premsa/afectacions-linies-de-bus-world-roller-games-2019-aquest-cap-de-setmana