Autor
Redacció

Google Maps sap quines són les 10 línies de transport públic més freqüentades del món

Si haguessis d'apostar sobre quines són les 10 línies de transport públic més utilitzades del món, a quines ciutats les situaries? Si has pensat en Tòquio, vas ben encaminat, però no és la ciutat que encapçala el rànquing, ni tampoc la que ocupa més posicions.

Google Maps ha fet una enquesta als seus usuaris a tot el món entre l'octubre del 2018 i el juny del 2019. Els preguntava, en plena hora punta, quin era el nivell d'ocupació del metro, ferrocarril o autobús en què viatjaven. Segons l'informe, Buenos Aires (Argentina) lidera la llista amb la línia Urquiza, i ocupa també les posicions tercera i sisena amb les línies A i C del seu subte. São Paulo, al Brasil, també copa tres posicions, i Tòquio se'n queda dues. La llista la completen París i Nova York.

A més de fer l'enquesta, l'empresa ha aprofitat per anunciar una nova funcionalitat al Maps que, segons explica, permetrà predir com de plens estan els transports públics d'una ciutat (podrà utilitzar-se en 200 localitats).

Darrera modificació
dijous, juliol 11, 2019 - 08:08
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/xarxa/google-maps-sap-quines-son-10-linies-de-transport-public-mes-frequentades-mon