Autor
Redacció

La mobilitat de 35 ciutats representada en espectaculars gràfics interactius

Barcelona ocupa la sisena posició de l'índex de mobilitat urbana elaborat per la multinacional tecnològica Here creuant diverses dades.

Mesurar i comparar sempre és compromès. L'índex Urban Mobility recull i presenta les dades de mobilitat de 35 ciutats líders del món amb les quals elabora vistosos gràfics en moviment, a més d'una classificació de les àrees urbanes en funció d'una selecció de paràmetres que intenten mesurar la connectivitat, els costos, la sostenibilitat i el grau d'innovació de cada sistema de transport.

A banda de la brillant realització tècnica dels mapes, destaca que en el llistat global Barcelona ocupa la sisena posició, darrere Copenhaguen, Brussel·les, Vancouver, Viena i Zuric. S'han tingut en compte pràcticament bona part de les grans urbs dels cinc continents.

La recollida, selecció i presentació de dades és responsabilitat de Here Technologies, una empresa de matriu nord-americana especialitzada en plataformes i serveis de mapes. Es pot consultar al web monogràfic.

Darrera modificació
dimarts, juliol 30, 2019 - 08:19
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/transport/mobilitat-de-35-ciutats-representada-espectaculars-grafics-interactius