28.05.2019
Autor
Premsa TMB

Transport públic per al festival Primavera Sound 2019

Subtítol

Un servei especial de bus enllaçarà les nits del 29, 30 i 31 de maig i l’1 de juny el Fòrum i la plaça Catalunya

Amb motiu de la programació dels concerts del Primavera Sound 2019, del dimecres 29 de maig al dissabte 1 de juny al recinte del Parc del Fòrum, Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) adaptarà l’oferta de transport públic a les necessitats de l’esdeveniment i posarà en funcionament dos serveis nocturns d’autobusos llançadora els quatre dies que dura el festival de música.

El servei recomanat per TMB per accedir al Parc del Fòrum és:

Metro: línia 4 - El Maresme / Fòrum

TMB recomana especialment la xarxa de metro per als desplaçaments. Totes les línies de metro, mitjançant els seus enllaços, permeten arribar a l’estació d’El Maresme / Fòrum de la línia 4, molt a prop del recinte on es faran els concerts.

El funcionament del metro, fins a les 2 de la matinada els divendres i amb servei ininterromput els dissabtes, suposarà un important element per afavorir la mobilitat de les persones que vulguin assistir als concerts programats aquestes nits.

Autobusos: bus especial Fòrum - plaça Catalunya

Aquest servei farà el recorregut de tornada entre el Parc del Fòrum i la plaça de Catalunya (ronda Sant Pere), centre neuràlgic on conflueixen diferents transports públics (metro, FGC, Rodalies de Catalunya, autobusos de TMB, NitBus i altres línies). Els busos especials portaran l’indicador de línia “Primavera Sound. Parc del Fòrum - Pl. Catalunya” i funcionaran en els següents horaris les nits del 29, 30 i 31 de maig i l’1 de juny:

  • Nit de dimecres 29 a dijous 30 de maig: de 22 h a 1 de la matinada
  • Nit de dijous 30 a divendres 31 de maig: de 12 de la nit a 6 del matí
  • Nit de divendres 31 de maig a dissabte 1 de juny: de 2 de la matinada a 6 del matí
  • Nit de dissabte 1 a diumenge 2 de juny: de 2 de la matinada a 6 del matí


El bitllet especial per a aquest autobús el dispensarà l’organització al costat de la parada d’origen al passeig del Taulat.

A més, una segona llançadora de bus connectarà la zona de restauració principal amb el Primavera Bits, l’espai electrònic del festival a l’altra banda del pont. L’horari de funcionament d’aquest servei especial serà de 20 h a 2.15 de la matinada, els dies 30 i 31 de maig i a partir de les 19 h el dia 1 de juny.

Al Parc del Fòrum també arriben les línies regulars de bus H14, H16, V29, V31, V33, 7 i 136.

Per a més informació es pot consultar l’avís corresponent a la secció d’estat del servei del web de TMB.

Darrera modificació
16.11.2021
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/sala-de-premsa/transport-public-festival-primavera-sound-2019