Autor
Redacció

La cimera 2019 de la UITP comença a tancar els detalls de la cita d'Estocolm

En sintonia amb el lema d'aquesta edició, 'L'art del transport públic', el ponent principal de la cimera internacional serà l'artista, dissenyador i autor Cristoph Niemann. La cita, del 9 al 12 de juny.

La trobada, cada dos anys, del món del transport públic i la mobilitat sostenible a la cimera de la UITP (organització a la qual pertany TMB) posa sobre la taula els desafiaments del sector a nivell internacional. L'edició 2019, que se celebrarà del 9 al 12 de juny a Estocolm (Suècia), tindrà com a lema L'art del transport públic. En sintonia amb aquest tema, l'organització ha escollit com a ponent principal Cristoph Niemann, que ha creat portades per a publicacions com The New Yorker o National Geographic i és un dissenyador i autor reconegut arreu. 

Aquesta és una de les novetats que, en la recta final cap a la trobada, han donat a conèixer els organitzadors. També s'ha fet pública ja la llista dels ponents i alguns dels principals eixos temàtics. És el cas d'una de les sessions plenàries destacades, que abordarà la capacitat del transport públic per reinventar-se i adaptar-se a les necessitats i exigències dels temps. TMB hi participarà de forma activa al Summit d'Estocolm on, a més d'aportar diversos ponents, comptarà amb un estand, que compartirà amb l'operador Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya. La presència de TMB girarà entorn a com els sistemes intel·ligents, aplicats al transport, es poden posar al servei de l'usuari, però també d'una planificació més eficient. Trobareu tota la informació de la cimera en el web que ha obert la UITP.

Darrera modificació
dimecres, maig 8, 2019 - 10:08
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/empresa/cimera-2019-de-uitp-comenca-tancar-detalls-de-cita-destocolm