Autor
Redacció

Adjudicada la redacció del projecte de la fase 2 de l'adaptació de l'estació de Vallcarca

El departament de Territori i Sostenibilitat ha adjudicat la redacció del projecte constructiu de la segona fase de l’adaptació de l’estació de metro de Vallcarca, de la línia 3. Aquesta actuació, que s’impulsa en coordinació amb l’Ajuntament de Barcelona, consistirà en la instal·lació d’un ascensor de tres parades entre el vestíbul de l'estació i les avingudes de Vallcarca i de la República Argentina, situades a diferents cotes, als barris de Vallcarca i els Penitents i el Putxet i Farró respectivament. Els treballs també inclouran la construcció d'una passera que li donarà accés des de l'avinguda de la República Argentina. El projecte es redactarà durant aquesta ny amb l'objectiu d'executar les obres el 2020.

L’actuació, que cofinançaran el departament de Territori i Sostenibilitat i l’Ajuntament de Barcelona, comportarà una inversió estimada de més d’1 milió d'euros. Aquesta actuació completarà la millora de l’accessibilitat de l’estació de Vallcarca, de la qual el mateix departament està executant la primera fase, la connexió accessible entre vestíbul i andanes.

Per a més informació podeu consultar la nota de premsa del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat i l'Ajuntament de Barcelona.

Darrera modificació
dijous, abril 18, 2019 - 09:15
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/transport/adjudicada-redaccio-projecte-de-fase-2-de-ladaptacio-de-lestacio-de-vallcarca