Autor
Marta Espinosa

La ruta turística verda torna amb un concurs per a visitants de la ciutat

Aquest divendres estrena temporada la Ruta Verda del Barcelona Bus Turístic. Per celebrar-ho els usuaris poden participar en un 'quizz' de preguntes al Facebook i a l'Instagram oficials.

Aquest divendres, 12 d'abril, comença temporada la Ruta Verda del Barcelona Bus Turístic, que circula els mesos d'estiu des del Port Olímpic fins al Poblenou, passant pel Fòrum. La línia ofereix les millors vistes de les platges del litoral barceloní i complementa a la perfecció les altres dues rutes d'aquest servei, la Blava i la Vermella, perquè el visitant tingui una visió panoràmica però alhora molt completa de la ciutat de Barcelona. 

Enguany, per ressaltar l'inici de la ruta, aquests dies (fins a l'11 d'abril) s'ha posat en marxa un concurs del tipus quizz a les dues xarxes socials corporatives d'aquest servei turístic. Els usuaris poden participar-hi comentant les preguntes sobre la ruta que es fan al mur de Facebook. Al perfil d'Instagram es publicaran tres preguntes diferents amb una dinàmica de joc (del tipus trivia, sopa de lletres i trencaclosques). Els participants podran guanyar invitacions per al Barcelona Bus Turístic.

Al mateix temps, les altres dues rutes amplien els horaris i passen a fer les últimes sortides a les 8 del vespre. La Ruta Blava i la Ruta Vermella surten de la plaça Catalunya.

També ha arrencat aquest dilluns, 8 d’abril, la temporada del Catalunya Bus Turístic, que ofereix set possibilitats diferents per fer una sortida curta des de Barcelona. Els detalls de les rutes són al seu web

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

NEW CONTEST!! In the Green Route of Barcelona Bus Turístic you will discover points of interest in the city such as... Find the answers on this word search puzzle. Leave a comment with, at least, three of the Barcelona landmarks hidden on this jumble for a chance to win double tickets to join the route with us! Participate today until 23.59h Terms&Conditions: link in bio NUEVO CONCURSO! Con la Ruta Verde del Barcelona Bus Turístic descubrirás puntos de interés de la ciudad como... ¡Encuéntralos en esta sopa de letras!  Comenta en la publicación con el nombre de, al menos, tres de los lugares escondidos en esta sopa de letras y entrarás en el sorteo de una entrada doble para hacer la ruta con nosotros. Participa hoy hasta las 23.59 horas! Amb la Ruta Verda del Barcelona Bus Turístic descobriràs llocs impressionants de la ciutat com... Els tens en aquesta sopa de lletres! Comenta el post amb almenys 3 llocs amagats a la sopa de lletres i entraràs al sorteig d'una entrada doble per fer la ruta amb nosaltres! Participa fins a les 23:30 hores! #BarcelonaBusTurístic #GreenRouteBBT #HolaBarcelona #SayHolaBarcelona #LoveBarcelona #LiveBarcelona #Barcelona #barcelonacity #bcn #bcnlovers #catalunya #catalonia #summer #beach #seaside #hoponhopoff #sightseeing #travel #vacation #barceloneta #poblenou #torreglòries #contest #game

Una publicación compartida de Barcelona Bus Turístic (@barcelonabusturistic) el

Darrera modificació
dilluns, agost 14, 2023 - 13:00
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/transport/ruta-turistica-verda-torna-amb-concurs-visitants-de-ciutat