05.04.2019
Autor
Premsa TMB

La línia 119, el bus del barri de la Teixonera, amplia el recorregut a Can Baró

Subtítol

A partir de dilluns, aquesta línia de proximitat incorpora dues noves parades al districte d'Horta - Guinardó

A partir de dilluns, 8 d’abril, la línia 119 de Bus del Barri de la Teixonera de la xarxa d’autobusos de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) ampliarà el recorregut fins al barri de Can Baró, al districte d’Horta - Guinardó de la ciutat de Barcelona.

La línia 119, que connecta el Carmel amb Penitents, passant pels barris de la Teixonera, el Coll i el Carmel, a partir de dilluns ampliarà el recorregut amb la creació d’un parell de parades a Can Baró. El trajecte s’ampliarà a l’alçada del carrer de la Gran Vista, des d’on s'allargarà fins al carrer de Mühlberg, on quedaran ubicades les dues noves parades. Aquesta mesura se suma a la recent prolongació de la línia 191, que des del 18 de març també arriba fins a Can Baró.

La línia 119 de Bus del Barri funciona els set dies de la setmana, de 7 a 21.30 h els feiners, amb una freqüència de pas de 30 minuts aproximadament, i els caps de setmana i festius funciona amb horaris fixos que es poden consultar a les parades, al web de TMB i a través de l’aplicació mòbil TMB App.

Imatge
Ampliació de recorregut de la línia 119 / Imatge: TMB

Darrera modificació
05.04.2019
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/sala-de-premsa/linia-119-bus-barri-de-teixonera-amplia-recorregut-can-baro