08.03.2019
Autor
Premsa TMB

Afectacions al servei de metro i quasi normalitat al de bus amb motiu de la vaga general del 8-M

Subtítol

Concentracions i manifestacions compliquen el funcionament del transport públic de superfície avui a Barcelona

La vaga general, total o parcial, convocada per diversos sindicats avui divendres, 8 de març, està tenint incidència a la xarxa de metro, en què el temps d’espera en la majoria de línies és superior a l’habitual. Un dispositiu de personal regula els fluxos als enllaços de la Sagrera i Sagrada Família per optimitzar la capacitat del tram central de la línia 5.

A aquesta hora les línies convencionals estan prestant servei amb els intervals aproximats següents: a les línies convencionals (L1-L5), circulen trens cada 4-6 minuts, i a les línies automàtiques (L9 Sud i Nord, L10 Sud i Nord i L11) els intervals són de 7 minuts.

Per la seva banda, els autobusos estan donant servei amb la pràctica totalitat de l’oferta programada per al matí d’avui.

En els transports d’oci, el telefèric de Montjuïc no donarà servei, mentre que el Barcelona Bus Turístic pot experimentar alguna alteració.

Recordem que l’ordre de l’autoritat laboral per a aquesta jornada estableix per al metro i els autobusos una oferta mínima equivalent al 50% de l’habitual en les hores punta (de 6.30 a 9.30 i de 17 a 20 hores) i del 25% la resta del dia.

D’altra banda, el transport de superfície a la ciutat de Barcelona ha començat a patir afectacions amb motiu de concentracions i manifestacions, que obliguen a canviar temporalment el recorregut de les línies de bus. A la tarda, la convocatòria de les 18.30 h d’una manifestació a la Gran Via de les Corts Catalanes, amb final previst a la plaça de Catalunya, ocasionarà el desviament de les línies que transcorren pel sector central de la ciutat.

Les alteracions i la situació del servei es poden seguir al llarg del dia al web de TMB i al perfil de Twitter @TMBinfo.

Darrera modificació
09.08.2020
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/sala-de-premsa/afectacions-servei-de-metro-quasi-normalitat-de-bus-amb-motiu-de-vaga-general-8-m