Autor
Carme Becerra

Els números que hi ha darrere de l’activitat dels transports de TMB durant el 2018

TMB ha donat a conèixer les principals xifres d'activitat de la companyia al llarg del 2018. S'hi recullen indicadors de servei del metro, autobusos i transports d'oci, així com dades sobre vehicles, plantilla i molts altres.

TMB ha publicat al seu compte de SlideShare i al web corporatiu les dades que resumeixen quina ha estat l'activitat de la companyia el 2018. Des del nombre de passatgers transportats per les diferents xarxes (metro, autobusos, transports d'oci), fins a la xifra de treballadors o les tarifes dels diferents títols de transport.

Destaca la dada rècord de viatgers: la suma del passatgers de totes les xarxes de TMB va superar, per primera vegada, els 600 milions. Concretament, al metro es van registrar 407,5 validacions; la xarxa d'autobusos (incloent el Barcelona Bus Turístic) va portar al seu destí gairebé 207,5 milions de persones; i a aquesta xifra s'hi han d'afegir els 1,5 milions d'usuaris del Telefèric de Montjuïc. Tot això en un any en què es va completar el desplegament de la nova xarxa de bus i es van inaugurar dues estacions de metro de la L10 Sud, Foc i Foneria.

Aquesta és només una mostra del que es pot trobar al document de dades bàsiques que TMB publica anualment.

Darrera modificació
dimecres, març 13, 2019 - 08:34
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/empresa/numeros-que-hi-ha-darrere-de-lactivitat-transports-de-tmb-durant-2018