06.03.2019
Autor
Premsa TMB

Possibles alteracions en els serveis de metro i bus amb motiu de la vaga general del 8 de març

Com a conseqüència de les convocatòries de vaga total o parcial plantejades per diversos sindicats per a aquest divendres, 8 de març, amb motiu del Dia Internacional de les Dones, poden produir-se alteracions a les xarxes de metro i autobusos de Transports Metropolitans (TMB), en funció del seguiment que tinguin.

El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya ha dictat una ordre que estableix la prestació de serveis essencials en aquesta jornada i que per al metro i els autobusos garanteix una oferta equivalent al 50% de l’habitual en les hores punta (de 6.30 a 9.30 i de 17 a 20 hores) i del 25% la resta del dia.

Els transports d’oci no tenen assignats serveis essencials. Per tant, no és segur que funcionin el Barcelona Bus Turístic i el telefèric de Montjuïc.

A més, el transport de superfície patirà afectacions amb motiu de les concentracions i manifestacions que se celebrin. A Barcelona, la convocatòria de les 18.30 h a la Gran Via de les Corts Catalanes, la capçalera de la qual se situarà a la confluència amb el carrer d’Entença, amb final previst a la plaça de Catalunya sobre les 20 h, ocasionarà el desviament de les línies d’autobús que transcorren pel sector central de la ciutat.

TMB informarà al llarg del divendres de l’abast de les alteracions i de l’estat del servei pels canals habituals.

Darrera modificació
11.03.2019
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/sala-de-premsa/possibles-alteracions-serveis-de-metro-bus-amb-motiu-de-vaga-general-8-de-marc