01.03.2019
Autor
Premsa TMB

L'estació de Provençana de la línia 10 Sud de metro obrirà les portes demà a les 3 de la tarda

Subtítol

Els veïns de l’Hospitalet que la vulguin conèixer seran obsequiats amb un bitllet gratuït aquest dissabte als accessos

Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) ha completat els preparatius per a la posada en servei, aquest dissabte a la tarda, de l’estació Provençana de la línia 10 Sud de metro, la sisena d’aquesta línia, que donarà servei al barri de Santa Eulàlia de l’Hospitalet.

La L10 Sud, de funcionament automàtic sense conductor, va entrar en servei el 8 de setembre passat entre Foc i Collblanc, inicialment amb cinc estacions, de les quals tres són compartides amb la línia 9 Sud: Can Tries / Gornal, Torrassa i Collblanc.

L’obertura al públic de l’estació de Provençana, llargament reivindicada pels veïns, serà efectiva aquest dissabte, 2 de març, a partir de les 15 hores aproximadament, després de l’acte inaugural. Per subratllar aquest moment històric s’ha creat un bitllet especial per a dos viatges que es facin el mateix dia, que serà distribuït gratuïtament aquest dissabte a l’accés situat a la cruïlla dels carrers Aprestadora i Rosell, de l’Hospitalet de Llobregat.

Imatge
Esquema de la línia 10 Sud de metro

Darrera modificació
03.03.2019
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/sala-de-premsa/lestacio-de-provencana-de-linia-10-sud-de-metro-obrira-portes-dema-3-de-tarda