Autor
Carme Becerra

Les darreres funcionalitats de la TMB App, presents al Mobile a l'estand de l'ATM

TMB mostra al MWC un dels productes en què ha posat la tecnologia al servei de l'usuari: la TMB App. Els visitants que s'apropin a l'estand de l'ATM podran conèixer les darreres funcionalitats incorporades a l'aplicació. 

De dilluns a dijous, aquesta setmana els projectes de digitalització del transport públic de l'àrea de Barcelona tenen un espai al Congrés de Mòbils, que se celebra al recinte firal Gran Via. Dins l'estand de l'Autoritat del Transport Metropolità (ATM), TMB mostra com es construeix el futur de la mobilitat a través d'una potent aplicació corporativa.

L'app de TMB (que es pot descarregar, gratuïtament, tant a l'Apple Store com a Google Play) fa que tota la informació sobre les xarxes de bus i metro viatgi amb l'usuari. Permet consultar, en temps real, l'estat del servei, cercar el millor itinerari per arribar al punt de destí, o personalitzar la informació i les alertes que rep cadascú en funció dels seus interessos (parades o línies de bus i metro més utilitzades, itineraris guardats, perfil del compte d'usuari...). Recentment, l'app ha incorporat la possibilitat de comprar en línia títols de transport, així com d'accedir al programa de punts del JoTMBé. 

Per a més informació podeu consultar l'espai sobre la TMB app al web corporatiu i la nota de premsa de l'ATM sobre la seva activitat al MWC 2019.

Darrera modificació
dilluns, febrer 28, 2022 - 09:30
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/innovacio/darreres-funcionalitats-de-tmb-app-presents-mobile-lestand-de-latm