20.02.2019
Autor
Premsa TMB

Possibles alteracions en els serveis de metro i bus amb motiu de la vaga general del 21 de febrer

Com a conseqüència de la convocatòria de vaga general plantejada per aquest dijous, 21 de febrer, poden produir-se alteracions a les xarxes de metro i autobusos de Transports Metropolitans (TMB), en funció del seguiment que tingui.

A més, la previsió és que tant al matí com a la tarda es puguin produir concentracions al carrer que afectaran el transport de superfície. TMB aplicarà limitacions i desviaments per mirar de mantenir al màxim la regularitat del servei en les línies d’autobús.

La Generalitat de Catalunya ha dictat una ordre que estableix la prestació de serveis essencials i que per al metro i els autobusos garantirien una oferta equivalent al 50% de l’habitual en les hores punta (de 6.30 a 9.30 i de 17 a 20 hores) i del 25% la resta del dia.

TMB informarà demà de l’abast de les alteracions i de l’estat del servei pels canals habituals, en especial el web corporatiu i el perfil de Twitter @TMBinfo, que en farà el seguiment en temps real.

Darrera modificació
22.02.2019
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/sala-de-premsa/possibles-alteracions-serveis-de-metro-bus-amb-motiu-de-vaga-general-21-de-febrer