24.01.2019
Autor
Premsa TMB

Transport públic per a l’espectacle del Cirque du Soleil al Palau Sant Jordi

Subtítol

Des d’avui i fins diumenge, TMB reforçarà la línia 150 de bus i habilitarà un servei especial d’autobusos de baixada entre el recinte i la plaça d’Espanya

Amb motiu de l’espectacle Toruk: el primer vuelo del Cirque du Soleil, que tindrà lloc al Palau Sant Jordi en diferents horaris del 24 al 27 de gener, Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) reforçarà el servei d’autobusos tant de pujada com de baixada al recinte per a les sessions d’avui dijous, divendres i el cap de setmana.

En aquest sentit, avui dijous 24 i divendres 25 de gener, la línia 150 de bus (Pl. Espanya – Castell de Montjuïc) prolongarà mitja hora el servei i es reforçarà amb més vehicles entre les 20 h i les 21.30 h. A la sortida, TMB habilitarà un servei especial d’autobusos de baixada quan finalitzi l’espectacle (a partir de les 23.05 h, aproximadament) entre el recinte i la plaça d’Espanya. Per a aquest servei seran vàlids tots els títols de transport del sistema tarifari integrat. Els vehicles portaran l’indicador de línia “Pl. Espanya - Palau Sant Jordi”.

Dijous el metro funciona fins a les 12 de la nit i divendres fins a les dues de la matinada.

Per dissabte 26 de gener, la línia 150 de bus (Pl. Espanya - Castell de Montjuïc) prolongarà mitja hora el servei i es reforçarà amb més vehicles entre les 16 h i les 17.30 h i de 19.35 h a 21.30 h. A la sortida de l’última sessió, TMB habilitarà un servei especial d’autobusos de baixada (a partir de les 23.05 h, aproximadament) entre el recinte i la plaça d’Espanya.

Dissabte hi ha servei continuat de metro tota la nit.

I per diumenge, 27 de gener, TMB reforçarà la línia 150 d’autobús amb més vehicles de pujada, entre les 15 h i les 16.30 h, i de baixada, a la sortida de l’espectacle, el reforç serà de 18.05 h a 20.05 h.

Diumenge el servei de metro finalitza a les 12 de la nit.

Per a més informació es pot consultar l’avís corresponent a la secció d’estat del servei del web de TMB.
 

Darrera modificació
13.07.2022
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/sala-de-premsa/transport-public-lespectacle-cirque-du-soleil-palau-sant-jordi-0