Autor
Redacció

Entra en servei la reestructuració de la xarxa d’autobusos de Besiers

Des del 7 de gener, la ciutat occitana ha començat a experimentar les novetats en el transport públic implantades pels concessionaris Vectalia i TMB.

Aquesta setmana ha canviat el transport públic de l'àrea urbana de Besiers, la ciutat capital del departament francès de l'Hérault, a Occitània. Fruit de la concessió guanyada l'any passat per Vectalia i TMB, els autobusos han estrenat una nova imatge, basada en els colors blau i verd, i un esquema de línies més fàcil d'entendre i jerarquitzat segons la demanda que ha de servir cadascuna. Des del 7 de gener hi ha dues línies d'alta freqüència, que circulen a intervals de deu minuts, cinc línies principals i 12 de locals, a més de dues que funcionen a demanda.

Una altra novetat ha estat la creació de la marca Beemob per identificar tot el transport públic dependent de Béziers Méditerranée, el govern metropolità de l'àrea. Senyalització, informació del servei, atenció a l'usuari i tarifes atractives són altres prestacions de la proposta de Vectalia i TMB que s'estan implantant amb el començament d'any.

Darrera modificació
dimecres, gener 9, 2019 - 11:15
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/empresa/entra-servei-reestructuracio-de-xarxa-dautobusos-de-besiers