Autor
Marta Espinosa

TMB participa activament en les cavalcades de Barcelona i altres poblacions catalanes

Una dotzena d'autobusos del Barcelona Bus Turístic formaran part  de les cavalcades de Reis que travessaran els carrers de Barcelona i els seus barris, però també seran presents a la ciutat de Badalona i als municipis de Corbera de Llobregat i Sant Andreu de la Barca.

La nit més màgica de l'any s'acosta i els nervis estan a flor de pell. Nens i nenes ja han enviat la seva carta amb els seus desitjos i esperen amb il·lusió l'arribada dels Reis d'Orient la nit del 5 de gener. Ses Majestats anuncien la seva arribada travessant els carrers principals de les diferents localitats. 

Enguany, com en ocasions anteriors, TMB participa activament en aquest esdeveniment tan especial aportant diversos autobusos que desfilaran a les cavalcades. En total, una dotzena de vehicles de dos pisos que habitualment presten servei al Barcelona Bus Turístic estaran presents a la desfilada més màgica i especial de l'any.

A Barcelona hi participaran quatre busos (un d'ells atorgat a Betevé, des d'on es transmet la desfilada i es fan connexions en directe). D'altra banda, alguns barris i districtes de la capital catalana també han sol·licitat un bus turístic. És el cas del barri de la Marina  (districte de Sants - Montjuïc), el districte de Sant Martí (que tindrà dos busos) i la desfilada del Mercat de la Mercè, al districte de Nou Barris. A la ciutat de Badalona hi haurà dos autobusos de dos pisos. I ja fora de l'àrea metropolitana de Barcelona, dos autobusos més viatjaran a Corbera de Llobregat i a Sant Andreu de la Barca.  

A banda d'aquests serveis, des de fa temps TMB participa activament en aquest esdeveniment, que tanca la campanya nadalenca, aportant una trentena de conductors i tècnics voluntaris i les bases mecàniques de diverses carrosses que desfilaran a la Cavalcada de Barcelona.

 

Imatge
Aquesta carrossa que desfilarà a la cavalcada de Reis porta una base mecànica de TMB / Foto: Ajuntament de Barcelona


TMB aporta també una trentena de conductors i tècnics voluntaris que col·laboraran perquè la cavalcada sigui un èxit  / Foto: TMB
 

Darrera modificació
dilluns, agost 14, 2023 - 13:01
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/societat/tmb-participa-activament-cavalcades-de-barcelona-altres-poblacions-catalanes