Autor
Marta Espinosa

Els patges reials baixen al metro a recollir les cartes dels nens i nenes per als Reis d'Orient

En el marc de la campanya nadalenca de TMB, una de les accions previstes és la presència de patges reials a l'estació de metro de Diagonal i la distribució de postals de Nadal i les tradicionals cartes per als Reis d'Orient perquè els més petits les omplin amb els seus desitjos. 

En aquest sentit, dos patges reials seran al passadís de l'estació de metro de Diagonal (L3 i L5), a prop del Punt TMB, de 10 a 12 del matí els dies 29 i 30 de desembre, i recolliran les cartes dels nens i nenes per fer-les arribar amb temps a ses majestats els Reis Mags de l'Orient.

A més, els tres Punts TMB de la xarxa de metro tindran a disposició dels usuaris exemplars de cartes en blanc i unes postals de Nadal per desitjar bones festes als familiars i amics. Aquestes targetes també es poden trobar a bord d'algunes línies d'autobús.   

A més, els canals digitals corporatius (Facebook, Twitter i Instagram) difonen unes vinyetes animades protagonitzades per elements molt típics d'aquestes festes que es relacionen amb la recomanació de l'ús del transport públic.

 

Imatge
Un dels visuals de la campanya nadalenca corporativa / Imatge: TMB


Un dels visuals de la campanya nadalenca corporativa / Imatge: TMB

Darrera modificació
dilluns, agost 14, 2023 - 13:03
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/societat/patges-reials-baixen-metro-recollir-cartes-nens-nenes-reis-dorient