21.12.2018
Autor
Premsa TMB

Afectacions al servei de bus pels talls de trànsit a Barcelona i normalitat a la xarxa de metro

Subtítol

Els desviaments i limitacions del transport en superfície continuaran aquesta tarda durant la manifestació convocada al passeig de Gràcia

Amb motiu de la convocatòria de mobilitzacions a la ciutat de Barcelona coincidint amb la celebració del Consell de Ministres, des de primera hora del matí s’han produït talls de trànsit a diversos punts de Barcelona i els seus accessos que han afectat considerablement el servei d’autobús que presta TMB, tant de les línies regulars com les turístiques. Hi han incidit tant les diferents manifestacions de protesta com el dispositiu de seguretat al voltant de la Llotja de Mar, escenari de la reunió governamental.

La xarxa de metro, en canvi, ha funcionat amb normalitat des de l’inici del servei, a les 5 del matí, i pràcticament sense incidències. Únicament ha estat necessari aturar la circulació de trens 3 minuts a la línia 2, a les 8 del matí, per resoldre una incidència tècnica a la zona de vies a l’estació de La Pau. La normalitat és també la tònica aquest migdia, en les dues hores (de 12.30 a 14.30) de vigència de la convocatòria d’aturada general per part d’un sindicat que no té presència a TMB.

A destacar que la xarxa de metro ha registrat menys afluència de l’habitual: el diferencial fins a les 12 del migdia era d’un 16% menys de validacions respecte del divendres anterior.

La previsió per la tarda és que continuïn les alteracions en el transport de superfície, ja que hi ha convocada una manifestació que començarà als Jardins de Salvador Espriu i baixarà pel passeig de Gràcia fins a la Gran Via de les Corts Catalanes. Les línies de bus que patiran restriccions en forma de desviaments o limitacions de recorregut seran almenys les següents: D50, H8, H10, H12, H16, V15, V17, 6, 7, 22, 24, 33, 34, 39, 47, 52, 54, 62, 67 i les dues rutes del Barcelona Bus Turístic.

Recordem que TMB està oferint informació actualitzada i alternatives de transport a través la secció d’estat del servei del web i del perfil de Twitter @TMBinfo.

Darrera modificació
22.12.2018
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/sala-de-premsa/afectacions-servei-de-bus-talls-de-transit-barcelona-normalitat-xarxa-de-metro