Autor
Marta Espinosa

Un espectacle de circ s'inspira en la bellesa subterrània del metro

Title
Media Name: stabiclothapririsaclipuphabiwebruchiuaspetugowruchiprestebropuclopakohogeloprichiraricrohucrecuthihepukuhavocostaluslethotrastoshocrohapremawruhomuslispauubecrecrauijadri

Ahir dimecres 19 de desembre es van es lliurar els novens Premis Zirkòlika, en una gala al Born Centre Cultural i Memòria, i es va presentar un espectacle propi que posa en valor els millors espectacles de circ de l'any. I precisament, és aquest espectacle Under: històries sota terra, obra coproduïda per la revista Zirkòlika i El Born CCM, que s'ha fixat en el metro, de fet apareixen metros europeus, i el de Barcelona, per a la qual cosa TMB ha col·laborat facilitant el rodatge d'algunes escenes.

Under relata un viatge imaginari i fantàstic en metro per diverses ciutats europees (Múnic, París, Estocolm, Nàpols, Lisboa i també Barcelona). La història, protagonitzada per un clown, juga amb aquests escenaris subterranis combinats amb el videoart i creen una escenografia única tot amanit amb les diferents modalitats circenses. El públic té l'oportunitat de veure Under al mateix Born CCM fins al 30 de desembre. 

Zirkòlika es una associació que treballa per la difusió i comunicació del circ des de l'any 2004 amb la publicació de l'única revista especialitzada de tot l'Estat.  

Darrera modificació
dilluns, agost 14, 2023 - 13:00
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/xarxa/espectacle-de-circ-sinspira-bellesa-subterrania-metro