Autor
Marta Espinosa

TMB felicita les festes als usuaris tot recomanant l'ús del metro i el bus aquest Nadal

La nadala corporativa utilitza frases de situacions quotidianes molt pròpies d'aquests dies tan assenyalats per apropar i promoure l'ús del transport públic en els desplaçaments aquestes festes. 

Com cada any, TMB desitja molt bones festes i un feliç any 2019 als usuaris a les seves xarxes de transport i recomana utilitzar el metro i el bus per moure'ns per Barcelona i l'àrea metropolitana. 

Les festes de Nadal són dies durant els quals solem desplaçar-nos més de l'habitual. És per això que enguany la felicitació de Nadal de TMB utilitza cinc missatges molt quotidians relacionats amb objectes i siuacions típiques d'aquestes festes (l'arbre de Nadal, una joguina, la corona del tortell de Reis...).

Així, des de fa uns dies i fins passat Reis, la felicitació de Nadal de TMB es pot escoltar a la megafonia de la xarxa de metro. També la veurem als espais publicitaris d'algunes estacions, la lluiran una desena d'autobusos i es passarà a les pantalles del MouTV. La nadala també serà present al web de TMB i a les xarxes socials corporatives (Facebook, Twitter i Instagram).

A més, ja estan publicats a la pàgina específica d'avisos de servei els horaris especials d'aquest Nadal, detallats per dies i per tipus de transport: xarxa de metro, autobusos i els transports turístics que gestiona TMB. 

Precisament aquests dies, el Barcelona Bus Turístic també desitja un bon Nadal a través del seu indicador frontal de línia i es repartiran xocolatines als usuaris del servei. L'estació inferior del Telefèric també s'ha engalanat amb decoració nadalenca.

 

Imatge
Decoració de Nadal a l'estació inferior del Telefèric / Foto: TMB

 
Decoració de Nadal a l'estació inferior del Telefèric / Foto: TMB

Darrera modificació
dilluns, agost 14, 2023 - 13:01
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/societat/tmb-felicita-festes-usuaris-tot-recomanant-lus-metro-bus-aquest-nadal