Autor
Redacció

#TMBrecomana ajudar els infants a través de la Fundació Pere Tarrés aquest Nadal

Title
Media Name: potremediwojepharatepregethapopracrurotropreshewuspithodristedusamobugumostifrajivephuthogotaweshebragamunetofrapretotatheprebrajuswichesucrocrespaphalosenovustochuchaswapriswishichevinesucobregihauadruwewushochehocru

Durant tot l'any, la Fundació Pere Tarrés ajuda els infants i famílies en risc d'exclusió social a millorar la seva qualitat de vida. Entre altres projectes, la Fundació compta amb 26 centres socioeducatius a Catalunya que, cada tarda, a la sortida de l'escola, acullen prop de 3.000 infants. La campanya solidària de Nadal Ajuda'ls a créixer es proposa recollir donatius per sostenir els programes de la Pere Tarrés, i enguany vol assenyalar la tasca dels centres socioeducatius.

Als centres treballen professionals i voluntaris per tal que els nens (entre 3 i 16 anys) es desenvolupin i creixin a través d’activitats de reforç escolar i de lleure educatiu. S'intenta així donar-los les mateixes oportunitats que a la resta d'infants. Si voleu col·laborar, com a empresa o com a particular, en la campanya, podeu fer-ho al web de la Fundació Pere Tarrés.

TMB hi col·labora fent difusió de la iniciativa.

Darrera modificació
dimecres, desembre 19, 2018 - 08:45
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/societat/tmbrecomana-ajudar-infants-traves-de-fundacio-pere-tarres-aquest-nadal