Autor
Carme Becerra

El Catalunya Bus Turístic rep el certificat d'excel·lència de TripAdvisor

El Catalunya Bus Turístic ha obtingut un certificat d'excel·lència TripAdvisor 2018. El guardó, que premia la qualitat del servei, es concedeix als negocis que reben opinions molt favorables dels usuaris a través del web de viatges.

El conegut web TripAdvisor concedeix els certificats d'excel·lència (que només obtenen un de cada deu negocis, aproximadament) en funció de les bones opinions que deixen els usuaris a la pàgina. En concret, s'ha d'haver mantingut una puntuació mínima general de quatre punts (d'un màxim possible de cinc) al llarg del darrer any. Per donar aquest reconeixement es valora tant la quantitat com la qualitat de les opinions. En la pàgina del Catalunya Bus Turístic a TripAdvisor es pot veure que la puntuació mitjana que atorguen els viatgers és d'un 4,5 sobre 5.

TripAdvisor és el lloc web de viatges més gran del món. Conté més de 700 milions d'opinions i comentaris entorn a més de 8 milions de serveis relacionats amb el turisme. Permet escollir opcions basant-se en les experiències prèvies d'altres persones. Quant al Catalunya Bus Turístic, és un servei que ofereix excursions a llocs emblemàtics del territori als visitants de Barcelona. Es va posar en marxa el 2003, fruit de la col·laboració entre TMB i altres empreses líders en el sector turístic i del transport de viatgers.

En l'actualitat, el Catalunya Bus Turístic proposa vuit possibles excursions, que sumen 22 llocs d'interès repartits per Catalunya. Entre altres, el Teatre-Museu Dalí, la muntanya de Montserrat, la Vall de Núria o la Colònia Güell.

Darrera modificació
dimarts, desembre 11, 2018 - 10:56
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/empresa/catalunya-bus-turistic-rep-certificat-dexcellencia-de-tripadvisor