Autor
Redacció

Jornada tècnica i presentació dels autobusos elèctrics de gran capacitat de TMB

Aquest divendres, 30 de novembre, al matí TMB organitza una trobada de directius del sector del transport públic de superfície a l'edifici Fòrum.

Amb el títol La mobilitat elèctrica: el repte del transport de superfície, TMB ha organitzat una jornada que tindrà lloc a l'edifici Fòrum el 30 de novembre vinent al matí, amb l'objectiu de contextualitzar l'aposta de la companyia pels autobusos d'emissió zero. L'acte servirà també de presentació de la flota elèctrica de gran capacitat de TMB, amb vista a la seva pròxima entrada en servei comercial.

L'esdeveniment comptarà amb la participació de destacats experts del sector, com Manel Valdés, gerent adjunt de Mobilitat i Infraestructures de l'Ajuntament de Barcelona, Joan Maria Bigas, director de l'Àrea de Mobilitat i Transport de l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), Xavier Querol i Fulvio Amato, científics titulars i professors d'investigació del CSIC. Com a representants de la indústria hi intervindran Javier Calleja, conseller delegat de Solaris, i Héctor Olabegogeaskoetxea, director general d'Irizar eMobility.

Per part de TMB, la presidenta, Mercedes Vidal, farà la intervenció inicial; Ramon Bacardí, director de la Xarxa de Bus, exposarà L'estratègia tecnològica de la xarxa d'autobusos de Barcelona; i el conseller delegat, Enric Cañas, farà la clausura de la jornada. A continuació tindrà lloc una visita comentada als nous autobusos elèctrics.

En el document adjunt es pot consultar el programa detallat de la jornada.

Imatge
Programa de la jornada tècnica sobre autobusos elèctrics

Darrera modificació
dimecres, novembre 28, 2018 - 10:37
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/innovacio/jornada-tecnica-presentacio-autobusos-electrics-de-gran-capacitat-de-tmb