Autor
Oriol Pàmies

Ara la línia H6 de bus té dues destinacions diferents en sentit Besòs

Des d'aquest dilluns, 26 de novembre, la H6 prolonga el seu recorregut pel barri de Sant Andreu fins a Onze de Setembre, encara que una part dels vehicles continuaran tenint el final a Fabra i Puig.

Una de les novetats de la última etapa del projecte de la nova xarxa de bus és que la línia H6 ha afegit set parades al seu recorregut, que des de Fabra i Puig s'allarga pel barri de Sant Andreu, pels carrers de Dublín i Rovira i Virgili, fins al carrer Pare Manyanet, on té la nova parada final. La tornada és per la rambla Onze de Setembre i Fabra i Puig.

Com que la demanda de transport és desigual, la H6 manté el final a la Meridiana per a una part de les circulacions. Així, els dies feiners s’alternen les dues destinacions (Fabra i Puig i Onze de Setembre), i els caps de setmana i festius tots els autobusos tindran com a parada final Onze de Setembre.

Quan arribi un bus de la línia H6 a la parada, cal fixar-se en el frontal de l’autobús per veure quina és la seva destinació, si va fins a Onze de Setembre o només fins a Fabra i Puig. Es poden consultar el recorregut i els horaris de la línia a la parada, al web de TMB o a l’aplicació TMB App.

Darrera modificació
dilluns, novembre 26, 2018 - 17:49
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/transport/ara-linia-h6-de-bus-te-dues-destinacions-diferents-sentit-besos