Autor
Redacció

#TMBrecomana la 10a edició del Gran Recapte d'Aliments 2018

El Gran Recapte d'Aliments de Catalunya arriba a la desena edició! La campanya per aconseguir que les persones més necessitades del nostre entorn rebin ajuda alimentària tindrà lloc el proper cap de setmana: divendres 30 de novembre i dissabte 1 de desembre. Fa uns dies que ha començat la campanya de captació de voluntaris per poder portar a terme la ja tradicional recollida d'aliments que es fa arreu del país. 

Segons informa l'entitat, es calcula que actualment un 20% de la població viu en situació de pobresa a Catalunya. Aquestes persones necessiten la solidaritat i la capacitat organitzativa de la societat civil per no esdevenir persones marginades.I aquest és l'objectiu del Banc dels Aliments, entitat promotora d'aquesta iniciativa. 

El Gran Recapte d'Aliments el 2017 va recollir 4.656.000 kg en més de 2.500 punts de recollida i va comptar amb l'ajuda de més de 30.000 voluntaris. Per tornar a assolir aquesta fita de nou i superar-la, en el millor dels casos, cal la col·laboració de milers de voluntaris.  Si estàs interessat a participar-hi, pots apuntar-t'hi aquí omplint un breu formulari.

TMB hi col·labora fent difusió de la campanya.

Darrera modificació
dimarts, novembre 20, 2018 - 08:50
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/societat/tmbrecomana-10a-edicio-gran-recapte-daliments-2018