Autor
Redacció

Ja es poden consultar els trajectes que es podran fer amb la nova xarxa de bus completa

Una nova funcionalitat del planificador de rutes Vull Anar permet avançar-se a la posada en servei de les línies H2, V1, V19, V23 i V25, el pròxim 26 de novembre.

Falten deu dies perquè la nova xarxa de bus quedi completada amb les últimes cinc línies, l'horitzontal H2 i les verticals V1, V19, V23 i V25. També hi haurà canvis en línies existents, tant de la nova xarxa com convencionals, i es crearà el bus del barri 133.

Així sorgiran noves possibilitats de moure's per Barcelona i l'àrea metropolitana. Una manera de descobrir-les des d'ara mateix és fer una consulta al Vull Anar. N'hi ha prou d'anar al buscador de rutes del web de TMB i fer la cerca normalment: posar el lloc d'origen, la destinació, l'horari i ajustar els condicionants. Quan l'aplicació dona els resultats, al final apareix un botó que presenta les opcions que seran vàlides a partir del 26 de novembre.

Darrera modificació
divendres, novembre 16, 2018 - 09:13
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/transport/ja-es-poden-consultar-trajectes-que-es-podran-fer-amb-nova-xarxa-de-bus-completa