Autor
Redacció

TMB i la Federació SMC llancen un concurs per dissenyar la postal de Nadal

Com a continuació de la campanya conjunta 'Mou-te per la salut mental', es busca una imatge perquè les dues entitats felicitin les festes.

La Federació Salut Mental Catalunya (SMC) i TMB convoquen un concurs per escollir una felicitació de Nadal per a aquest 2018, en el marc de la campanya Mou-te per la salut mental, la causa solidària escollida pel col·lectiu de treballadors de l'empresa. S'hi podrà participar fins al 3 de desembre.

El treball escollit serà la imatge de la postal de Nadal que faran servir tant TMB com la Federació Salut Mental Catalunya per desitjar unes bones festes a tothom. A més, TMB obsequiarà la persona guanyadora amb un pack per a quatre persones de productes de TMB, com ara bitllets del Barcelona Bus Turistic, bitllets del Telefèric de Montjuïc i abonaments Hola Barcelona.

La prevenció en salut mental, la lluita contra l’estigma, el model d'atenció comunitària, l'apoderament, la recuperació i el col·lectiu d'infants i joves han estat els eixos de les diverses propostes que van fer visible la tria solidària del col·lectiu professional de TMB.

Més informació, requisits i canals de participació al web de Salut Mental Catalunya.

Darrera modificació
diumenge, agost 9, 2020 - 12:34
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/societat/tmb-federacio-smc-llancen-concurs-dissenyar-postal-de-nadal