Autor
Redacció

Una delegació d'alcaldes del Brasil s'interessa pel transport de l'àrea de Barcelona

Una representació del Frente Nacional de Prefeitos ha visitat TMB per conèixer de primera mà les solucions de mobilitat actuals i futures que l'empresa desenvolupa en el seu àmbit d'actuació.

Un grup d'alcaldes de ciutats del Brasil ha visitat avui la seu central de TMB per conèixer les característiques de la mobilitat a l'àrea metropolitana de Barcelona i les solucions que aporta TMB amb les seves xarxes, així com els principals projectes en cartera.

L'assessor del conseller delegat, Pau Noy, ha dirigit la sessió, en què ha explicat projectes estratègics com el de la nova xarxa de bus, l'electrificació del transport públic de superfície i la digitalització del metro. L'horitzó del transport públic, ha apuntat, és afrontar els reptes de la contaminació ambiental, el canvi climàtic i la integració plena del sistema.

El Frente Nacional de Prefeitos, fundat el 1989, és l'única entitat municipalista d'àmbit nacional brasiler. La visita a Barcelona de la seva delegació està relacionada amb la imminent celebració de l'Smart Mobility Congress i la seva fira matriu, l'Smart City Expo World Congress, del 13 al 15 de novembre.

Imatge
Un moment de la sessió de treball dels alcaldes brasilers a la sala d'actes de TMB / Foto: TMB

Un moment de la sessió de treball dels alcaldes brasilers a la sala d'actes de TMB / Foto: TMB

Darrera modificació
dilluns, novembre 12, 2018 - 15:04
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/empresa/delegacio-dalcaldes-brasil-sinteressa-transport-de-larea-de-barcelona