Autor
Redacció

La foto del porter del Barça anant amb metro que s'ha fet viral

A diferència d'altres esportistes d'elit, que han buscat casa en urbanitzacions de la perifèria, Marc-André Ter Stegen viu en un barri popular de Barcelona i fa bastanta vida d'urbanita, dins del que li permeten les obligacions professionals. Això inclou caminar i agafar el metro amb normalitat. Però una foto del porter alemany viatjant en un tren de la línia 3 del metro de Barcelona ho ha petat absolutament aquest cap de setmana.

La foto va aparèixer primer divendres 9 al vespre al perfil de Jordi Martínez, exjugador i tècnic vinculat al Barça, on aquest dilluns acumula prop de 7.000 retuits i més de 33.000 agradaments. Després ha estat compartida per desenes d'altres perfils i molts mitjans de comunicació.

A més, dissabte es va difondre una segona fotografia en què es veu Ter Stegen baixant les escales d'un accés de metro a la Rambla, suposadament després de tallar-se els cabells.

Agafar el metro per anar d'un barri a un altre de Barcelona hauria de ser la cosa més natural. Però si ho fa un personatge públic encara és notícia.

Darrera modificació
dilluns, novembre 12, 2018 - 09:02
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/xarxa/foto-porter-barca-anant-amb-metro-que-sha-fet-viral