Autor
Redacció

El cotxe compartit i el seu lligam amb el transport públic, a debat en una jornada

Dimecres se celebra a Barcelona la 6a Conferència Espanyola de Carsharing, en què col·laboren les administracions locals i estatal i TMB.

El carsharing i la seva interoperabilitat amb el transport públic i el vehicle autònom compartit com a alternativa a la circulació de vehicles privats: aquests són els eixos elegits per a la 6a Conferència Espanyola de Carsharing, que se celebra aquest dimecres, 31 d'octubre, a l'Auditori Calàbria de Barcelona. L'organitza l'Associació Espanyola de Carsharing amb la col·laboració de l'Ajuntament, l'AMB, ATUC, el ministeri de Foment i TMB.

La participació de TMB tindrà lloc a la sessió de tarda i anirà a càrrec del conseller delegat, Enric Cañas, com a integrant d'una taula rodona sobre el paper dels vehicles autònoms en la mobilitat del futur que moderarà Pau Noy, assessor del conseller delegat. El mateix Noy, president de l'Associació Espanyola de Carsharing, presentarà abans una ponència sobre el carsharing de tercera generació, el que previsiblement es basarà en vehicles autònoms compartits.

La jornada tractarà altres temes com ara el paper del vehicle compartit en la mobilitat urbana, i s'hi exposaran experiències de carsharing en diversos municipis espanyols i a les ciutats europees de Milà i Utrecht.

Darrera modificació
dilluns, octubre 29, 2018 - 08:35
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/innovacio/cotxe-compartit-seu-lligam-amb-transport-public-debat-jornada