Autor
Marta Espinosa

El Subtravelling 2018 arriba a les pantalles del metro i els autobusos

Una vintena de curtmetratges participen en la novena edició del festival Subtravelling i els podrem veure cada dia al MouTV fins al 18 de novembre.

Les millors i més originals històries envaeixen des d’avui les pantalles del metro i dels autobusos. Com cada tardor des de fa nou anys, el Subtravelling, el festival internacional de curtmetratges de TMB, a través de MouTV, amenitza els nostres trajectes en transport públic, acostant l’amor pel cinema curt als usuaris.

Enguany, durant 35 dies, els viatgers gaudiran de la selecció de 20 curts d'animació i ficció que integren La Mostra, la categoria que aglutina els curtmetratges internacionals (enguany tenim obres majoritàriament provinents de països europeus, però també dels Estats Units i Corea).

Relats visuals en quatre minuts

El MouTV ofereix cada dia entre cinc i vuit curts diferents —depenent de si viatgem en metro o en bus—, històries curtes, d'un màxim de quatre minuts de durada, intercalades en la programació habitual del canal, les notícies d'actualitat i la informació de servei.

Els festivals Subtravelling i l’SMIFF, dels metros de Barcelona i Seül, han donat continuïtat a la col·laboració iniciada fa dos anys. Fruit d’aquesta entesa, de la vintena de curts participants a La Mostra, deu han estat seleccionats per l’organització de l'SMIFF i la resta han estat escollits per l’organització del Subtravelling.

Els curts es veuran al MouTV fins al 18 de novembre, i els usuaris tenen fins aquest dia per votar el seu curt preferit al web del festival i guanyar viatges i entrades de cinema.

Darrera modificació
dilluns, agost 14, 2023 - 12:51

Source URL: https://noticies.tmb.cat/cultura-oci/subtravelling-2018-arriba-pantalles-metro-autobusos