Autor
Redacció

Una jornada posa sobre la taula els grans reptes del metro de Barcelona

El Col·legi d'Enginyers de Camins i TMB conviden a debatre el dia 26 vinent les tendències de la mobilitat a les grans ciutats i el paper que hi ha de tenir el transport públic.

Amb el títol El futur del metro de Barcelona, TMB i el Col·legi d'Enginyers de Camins, Canals i Ports de Catalunya han organitzat una jornada que tindrà lloc a la seu col·legial el 26 d'octubre vinent al matí, amb l'objectiu de “compartir una visió integrada” del que ha de ser el principal transport públic metropolità en l'escenari de la mobilitat futura.

L'esdeveniment comptarà amb la participació de destacats experts del sector, com Pere Calvet, president de la UITP; Pedro Puig-Pey, director de mobilitat i infraestructures de Deloitte,  i Àlex Santos, president del grup smart mobility de Railgrup. A continuació el director d'El Periódico, Enric Hernández, moderarà una taula rodona sobre projectes i realitats d'innovació en mobilitat en què intervindran responsables de les empreses Moovit, Seat, Telefónica i EasyMile.

Per exposar casos d'èxit i la visió estratègica de Metro de Barcelona en el context dels metros del món, parlaran el director de la xarxa, Marc Grau; el president de l'Observatori de Metros Automàtics, Ramon Malla, i el director del projecte de reconversió  del transport de la regió de Marsella, Luis Garró.

Pere Macias, president de la Fundació Cercle d'Infraestructures, moderarà una altra taula rodona amb destacats exponents de la indústria ferroviària, representada per Alstom, Siemens, CAF, Bombardier i Faiveley, abans que tanqui la jornada el conseller delegat de TMB, Enric Cañas.

L'assistència com a públic és gratuïta, però les places són limitades, per això convé fer la inscripció prèvia al web del Col·legi.

Imatge
Imatge promocional de la jornada 'El futur del metro de Barcelona'

Darrera modificació
divendres, octubre 26, 2018 - 20:49
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/innovacio/jornada-posa-sobre-taula-grans-reptes-metro-de-barcelona