Autor
Oriol Pàmies

La UITP organitza a Barcelona una formació sobre planificació de xarxes d’autobusos

L’Espai Gaudí acull aquesta setmana les sessions de treball en què participen consultors i directius d’operadors de transport d’Europa, Amèrica i Àsia.

Des d’avui i fins dimecres es desenvolupa a Barcelona una formació intensiva o training programme sobre disseny de xarxes d’autobusos i planificació de línies, organitzat per la UITP amb la col·laboració de TMB.

Les sessions de treball tenen lloc a l’Espai Gaudí i hi assisteixen uns 30 tècnics d’una dotzena de països d’Europa, Amèrica, Àsia i el Pròxim Orient. Com a formadors hi intervenen consultors i responsables d’empreses de transport públic, que exposen les tendències més avançades en el sector i experiències dutes a terme a Finlàndia i a Hong Kong. També s’aborden els efectes de les tendències en mobilitat com ara el transport a la demanda, els vehicles autònoms, la digitalització i la gestió de dades.

Dimecres la jornada es dedicarà a la presentació de l’experiència de TMB en la reformulació de la xarxa d’autobusos de Barcelona, que culminarà aquest any. A la tarda serà el torn de la visita tècnica: els assistents podran viatjar en un autobús 100% elèctric i veure el procés de recàrrega ràpida en una de les estacions construïdes als extrems de la línia H16.

Imatge
Els assistents durant la intervenció del consultor Guido Bruggeman / Foto: Miguel Ángel Cuartero (TMB)

Els assistents durant la intervenció del consultor Guido Bruggeman / Foto: Miguel Ángel Cuartero (TMB)

Darrera modificació
dimecres, octubre 3, 2018 - 08:27
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/innovacio/uitp-organitza-barcelona-formacio-sobre-planificacio-de-xarxes-dautobusos