20.09.2018
Autor
Premsa TMB

Desconvocades les aturades parcials de Metro previstes entre el 21 i el 24 de setembre

Subtítol

El servei serà normal demà divendres i es duran a terme els reforços programats amb motiu de les Festes de la Mercè a Barcelona

Els sindicats de Metro convocants de les aturades intermitents, de dues hores per torn, els dies 21, 22, 23 i 24 de setembre, han comunicat avui que les desconvoquen, després de les assemblees que s’han celebrat al matí i a la tarda. Per tant, el servei serà normal aquests quatre dies i el metro funcionarà les 91 hores que van del matí de demà divendres a la mitjanit de dilluns amb les freqüències programades, inclosos els reforços amb motiu de les Festes de la Mercè i el Dia Sense Cotxes.

Els reforços consisteixen en més trens en circulació, més personal d’atenció al públic,  seguretat i neteja durant determinades hores del dia en aquelles línies i estacions de la xarxa que, en funció dels actes programats en els diferents escenaris de la ciutat, tinguin una més gran afluència d’usuaris.

Per al Piromusical, una de les cites més multitudinàries de les festes, que tindrà lloc dilluns, 24 de setembre a les 22 hores, a l’avinguda Maria Cristina, el reforç se centrarà a les línies 1 i 3 de metro, que coincideixen a l’estació d’Espanya.

Darrera modificació
21.09.2020
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/sala-de-premsa/desconvocades-aturades-parcials-de-metro-previstes-entre-21-24-de-setembre