Autor
Marta Espinosa

TMB participa en el Dia Sense Cotxes a Barcelona i l'Hospitalet

El projecte educatiu TMB Educa oferirà activitats i tallers per als més petits a bord de dos autobusos 100% elèctrics.

Demà, Barcelona estarà en plena festa major i enguany ha creat un programa diferenciat amb el nom de La Mercè respira!, que conté un seguit d’activitats i propostes lúdiques a l’entorn de la mobilitat sostenible i saludable, entre les quals destaca la pacificació i el muntatge d’activitats a la Via Laietana el Dia Sense Cotxes, el proper dissabte 22 de setembre, jornada que simbolitza la possibilitat real de recuperació de l’espai públic per als ciutadans i que tanca la Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible.

TMB, com a operador de referència de l’àrea metropolitana, participarà en el Dia Sense Cotxes fent difusió dels missatges de promoció del transport públic i organitzant activitats presencials amb els mateixos objectius a Barcelona i l’Hospitalet de Llobregat. En cadascuna de les dues ciutats, el dia 22 al matí, entre les 10.30 i les 14 hores aproximadament, TMB hi serà present amb una oferta d’activitats lúdiques per als més petits (tallers de dibuixos i de confecció de xapes) al voltant d’un autobús 100% elèctric d’emissió zero. A Barcelona el bus estarà situat a la Via Laietana i a l’Hospitalet a la rambla de la Marina amb l'avinguda Carrilet, vies que estaran tancades al trànsit. A l'Hospitalet les activitats es fan en col·laboració amb la PTP.

Cal tenir en compte que el dia 22 la Via Laietana quedarà tallada al trànsit durant tot el dia, i de les 10 a les 14 hores, al tram que va des de la plaça d'Antoni Maura fins al passeig d'Isabel II es realitzaran diverses activitats lúdiques i educatives vinculades amb la mobilitat sostenible i una vida activa, a més dels beneficis que una millora de la mobilitat tenen sobre la ciutat i la salut de la seva ciutadania. El lema general: La Via Laietana respira amb la mobilitat sostenible. També serà de vianants el carrer Gran de Gràcia entre les 17 i les 21 hores.

Darrera modificació
dilluns, agost 14, 2023 - 12:52

Source URL: https://noticies.tmb.cat/medi-ambient/tmb-participa-dia-sense-cotxes-barcelona-lhospitalet