17.08.2018
Autor
Premsa TMB

Aturada d’un minut al metro i el bus a les 12 h, en record dels atemptats de l'agost del 2017

Subtítol

TMB ha col·laborat en la logística dels actes de reconeixement a les víctimes aquest divendres al matí al centre de Barcelona

Les xarxes de metro i autobusos de Transports Metropolitans de Barcelona s’aturaran avui al migdia un minut com a mostra de suport i solidaritat amb les víctimes i familiars dels atemptats de fa un any a Barcelona i Cambrils. L’acte simbòlic de rebuig als fets i al terrorisme en general ha estat consensuat entre la direcció de l’empresa i els representants dels treballadors, i serà una continuació de la commemoració institucional que s’ha celebrat a la plaça de Catalunya pel mateix motiu.

A partir de les 12 del migdia, els trens i els autobusos de totes les línies s’aturaran a l’estació o parada més pròxima i reprendran la marxa un minut després.

A la mateixa hora també es faran concentracions silencioses d’un minut davant les portes dels centres de treball de TMB.

El sistema de megafonia i els indicadors lluminosos de les estacions de metro, així com els canals digitals de la companyia, informaran d’aquesta mesura.

D’altra banda, TMB ha col·laborat en la logística de la commemoració institucional mitjançant diversos serveis especials d’autobús per al trasllat dels familiars de les víctimes entre els diferents escenaris: l’Ajuntament, la Rambla, la plaça de Catalunya i el Palauet Albéniz. S’hi han destinat set vehicles, entre minibusos, estàndard i articulats.

Imatge
Imatge

Darrera modificació
17.08.2018
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/sala-de-premsa/aturada-dun-minut-metro-bus-12-h-record-atemptats-de-lagost-2017