15.08.2018
Autor
Premsa TMB

Reforç del transport públic per als actes de record dels atemptats de l'agost del 2017

Subtítol

TMB col·labora en la logística dels actes de reconeixement a les víctimes aquest divendres al matí al centre de Barcelona. Hi haurà afectacions temporals en una dotzena de línies d'autobús i als accessos del metro de Liceu i Catalunya

Amb motiu dels actes en record i solidaritat amb les víctimes dels atemptats terroristes de l’agost del 2017 a Barcelona i Cambrils, que tindran lloc aquest divendres, 17 d’agost, al matí, TMB reforçarà el servei de metro amb més trens a les línies 1, 3 i 5, més personal d’atenció i informació a les estacions del centre de Barcelona, i més efectius de seguretat.

Durant els actes, entre les 9 del matí i les 12 del migdia aproximadament, s’aplicaran restriccions de trànsit a la Rambla i la plaça de Catalunya que ocasionaran alteracions o limitacions a línies d’autobús durant unes hores. Les línies desviades o limitades en principi seran: D50, H16, V13, V15, 22, 24, 47, 52, 55, 59, 62 i 67, a més de les rutes vermella i blava del Barcelona Bus Turístic. A més, en la mateixa franja, en funció de l’afluència de persones i seguint indicacions dels responsables de la seguretat pública, s’aplicaran tancaments temporals en alguns accessos de les estacions de metro de Liceu i Catalunya.

L’abast de les alteracions es podrà seguir en temps real a través del Twitter @TMBinfo i la secció d’estat del servei del web de TMB.

D’altra banda, TMB col·laborarà en la logística de la commemoració institucional mitjançant diversos serveis especials d’autobús per al trasllat dels familiars de les víctimes entre els diferents escenaris previstos: l’Ajuntament, la Rambla, la plaça de Catalunya i el Palauet Albéniz. S’hi destinaran set vehicles, entre minibusos, estàndard i articulats.

Imatge
Imatge de la commemoració 'Barcelona ciutat de pau'

Darrera modificació
16.08.2018
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/sala-de-premsa/reforc-transport-public-actes-de-record-atemptats-de-lagost-2017