Autor
Oriol Pàmies

En marxa les obres d'elevació del nivell de les andanes de Plaça de Sants i Lesseps

Els treballs de millora de l'accessibilitat es fan a les nits i duraran entre dos i tres mesos aproximadament. Al final es recol·locaran els bancs a l'altura adequada.

Des de fa uns dies TMB executa les obres d'elevació de les andanes de les estacions de metro de Plaça de Sants, a la línia 1, i Lesseps a la línia 3, amb la finalitat de situar-les a la mateixa altura dels estreps de les portes dels trens i facilitar així l'entrada i sortida de persones amb mobilitat reduïda. Es tracta de donar continuïtat al compromís de TMB amb la plena accessibilitat de les xarxes de transport.

Les obres d'aquest tipus es fan a les nits, quan no hi ha servei de metro, però la feina dels paletes es fa notar per la inevitable pols i la zona d'emmagatzematge d'eines i material. S'està actuant per sectors, per mantenir les estacions sempre operatives.

L'obra consisteix a elevar l'altura de les andanes i renovar-ne el paviment i els encaminaments amb un acabat d'alt contrast, reajustar els encaixos amb les escales i elevar també el nivell dels bancs per restituir la distància normal dels seients respecte del terra. D'aquesta manera es faran innecessàries les rampes de metall que hi ha actualment a l'altura del primer cotxe, que ajuden a salvar la distància vertical entre andanes i trens.

Darrera modificació
dimecres, agost 1, 2018 - 10:06
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/transport/marxa-obres-delevacio-nivell-de-andanes-de-placa-de-sants-lesseps