Autor
Redacció

Miguel, empleat del Telefèric i exemple de superació després d'un greu accident de trànsit

El programa La ciencia de la salud, de La 2 de RTVE, va abordar diumenge passat la qüestió de la salut laboral, amb diversos exemples de persones que han passat experiències difícils i els professionals que els han donat suport. Un dels testimonis més impressionants és el de Miguel Montesino, que explica la seva experiència des de les oficines de TMB a Miramar, el seu lloc de treball habitual com a empleat del Telefèric.

Fa 12 anys, quan el Miguel era conductor d'autobús "per vocació", va patir un greu accident mentre anava amb la moto a treballar. Els metges li van haver d'amputar la cama esquerra. "Era la cama o jo", resumeix. Amb el suport mèdic de la Mútua, que li va implantar una pròtesi intel·ligent, i la seva voluntat de ferro, ha aconseguit un important grau de recuperació que li ha permès la reinserció laboral, de la qual es mostra altament satisfet.

En el vídeo del programa la intervenció del Miguel comença al minut 7.50 i apareix novament al 19.20 a la Mútua Universal amb la doctora Mar Domínguez, especialista en rehabilitació, que explica les característiques de la pròtesi intel·ligent que porta.

Darrera modificació
dijous, juliol 26, 2018 - 08:01
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/societat/miguel-empleat-teleferic-exemple-de-superacio-despres-dun-greu-accident-de-transit