23.07.2018
Autor
Premsa TMB

Talls parcials al servei de metro de les línies 2, 9 Nord i 10 durant el mes d'agost, per obres

Subtítol

El tram Paral·lel - Universitat de la L2 estarà fora de servei del 30 de juliol al 2 de setembre, mentre TMB hi executa treballs de millora de la infraestructura. Les obres a la L9 Nord i L10 comportaran la interrupció del servei entre les estacions de La Sagrera i Onze de Setembre, de l’1 al 29 d'agost

El servei de metro de Barcelona quedarà interromput parcialment aquest mes d’agost a les línies 2 i 9 Nord / 10 com a conseqüència de les actuacions de manteniment i millora que hi duran a terme el Departament de Territori i Sostenibilitat i Transports Metropolitans de Barcelona (TMB). D’altra banda, a la línia 3, estarà tancada temporalment l’estació de Penitents. L’alteració del servei en aquestes línies s’ha planificat tenint en compte la voluntat de minimitzar les afectacions als usuaris, atès que és l’època de més baixa mobilitat urbana.

Concretament, les afectacions del servei seran:

  • Línia 2, entre Paral·lel i Universitat: el servei quedarà interromput entre aquestes estacions del 30 de juliol al 2 de setembre (tots dos inclosos).
  • Línia 9 Nord i línia 10: la interrupció serà al tram comú La Sagrera - Bon Pastor, de l’1 al 29 d’agost (tots dos inclosos).
     

Interrupció parcial del servei a la L2 (del 30 de juliol al 2 de setembre)

Des de dilluns vinent, 30 de juliol, fins al diumenge 2 de setembre (tots dos inclosos), estarà tancat el tram de la línia 2 de metro entre Paral·lel i Universitat, d’1,5 quilòmetres de longitud. Per tant, quedaran sense servei dues estacions (Paral·lel i Sant Antoni). La resta de la línia 2, entre Universitat i Badalona Pompeu Fabra, funcionarà amb normalitat.

Com a alternatives, els usuaris poden fer servir l’enllaç entre L2 i L3 de metro a l’estació de Passeig de Gràcia i la línia de bus D50 que fa el trajecte entre Paral·lel, Sant Antoni i Universitat.

Imatge
Esquema del tall que afectarà parcialment la L2 durant durant el mes d'agost / Imatge: TMB

Plànol d’ubicació de les parades de les línies H4, V15 i 27 / Imatge: TMB

Darrera modificació
14.08.2020
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/sala-de-premsa/talls-parcials-servei-de-metro-de-linies-2-9-nord-10-durant-mes-dagost-obres