Autor
Redacció

Campanya de difusió sobre el servei d'autobús a les platges de Barcelona

'Aquest estiu vine a la platja en bus'. Aquest és el lema de la campanya que TMB engega aquesta setmana per explicar la millor manera d'arribar a les platges del litoral barceloní en autobús.

Avui arrenca la campanya estival de TMB de promoció d'ús del transport públic per anar a la platja. Aquest estiu vine a la platja en bus és el lema de la refrescant creativitat que ja podem trobar al carrer, que a més es reforça amb la presència d'informadors distribuïts en diferents marquesines d'autobús ubicades a la zona litoral.

Des de la Barceloneta fins al Fòrum, la desena de platges del litoral de Barcelona són fàcilment accessibles en transport públic. Amb el metro, la línia 4 (la groga), i amb 14 línies de bus, cinc de convencionals (7, 39, 45, 59 i 92) i vuit de la nova xarxa de bus (D20, H16, V15, V21, V27, V29, V31 i V33). I és precisament en aquestes últimes, les línies d'altes prestacions, en les quals fa èmfasi la campanya. Com a novetat, aquest any anar a les platges del Bogatell, la Mar Bella, Llevant o a la zona de Banys del Fòrum és més fàcil gràcies a les recentment estrenades V29, V31 i V33. 

A partir del 30 de juliol i durant cinc dies, aquest personal identificat en aquestes mateixes parades de bus repartirà bosses de regal, en horari de matí, si es mostra el títol de viatge. Una manera de premiar la fidelitat dels usuaris del transport públic. La promoció està limitada a 2.000 unitats. Amb l'etiqueta #TMBplatges pots pujar fotografies amb la bossa i a les xarxes socials. A més, TMB ha creat una llista de reproducció a Spotify per escoltar música durant els trajectes en bus cap a la platja.

Imatge
Imatge de la campanya corporativa de platges / Imatge: TMB

Darrera modificació
dilluns, juliol 23, 2018 - 17:27
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/transport/campanya-de-difusio-sobre-servei-dautobus-platges-de-barcelona