19.07.2018
Autor
Premsa TMB

Afectacions al servei de bus per les obres de sortides d’emergència del túnel d’alta velocitat

Subtítol

A partir de diumenge, les línies D50, H10, 19, 33 i 34 de TMB es desviaran per evitar els talls al carrer Mallorca entre la Meridiana i el passeig de Sant Joan

Imatge
Parada provisional per a les línies H10, 33 i 34 a Diagonal-Nàpols / Foto: TMB

Aquest cap de setmana Adif començarà la segona fase de les obres de construcció de les noves sortides d’emergència del túnel d’alta velocitat Sants - La Sagrera, dues de les quals, les de Mallorca-Nàpols i Mallorca-Independència, obligaran a tallar el trànsit al carrer Mallorca durant uns mesos.

Com a conseqüència, les línies d’autobús D50, H10, 19, 33 i 34 de TMB es desviaran en sentit Llobregat a partir de diumenge vinent, 22 de juliol, segons el següent esquema:

  • Les línies D50 i 19 faran el recorregut habitual pel carrer Mallorca però abans del tall pujaran per Sicília, giraran per Provença i baixaran pel passeig de Sant Joan, on recuperaran la seva ruta. Es desplaçarà la parada de Mallorca-Nàpols a una ubicació provisional a Mallorca-Sicília.
     
  • Les línies H10, 33 i 34 es desviaran des de la Meridiana per Aragó, Diagonal i Roger de Flor fins a recuperar la ruta habitual a la parada de Mallorca - Pg. de Sant Joan. Quedaran sense servei un total de cinc parades del carrer Mallorca, que seran substituïdes per tres parades al carrer Aragó i una altra a la Diagonal.
     

La ruta blava del Barcelona Bus Turístic també passarà a pujar pel carrer Sicília fins a Sant Antoni Maria Claret, sense que això ocasioni cap canvi a les parades.

Més informació a la nota de premsa de l'Ajuntament de Barcelona.

Darrera modificació
20.07.2018
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/sala-de-premsa/afectacions-servei-de-bus-obres-de-sortides-demergencia-tunel-dalta-velocitat