Autor
Redacció

La ciutat de La Paz, a Bolívia, inaugura la setena línia de telefèric

El passat dissabte 14 de juliol, la capital política de Bolívia, La Paz, inaugurava una nova línia de telefèric, la setena de la ciutat de les deu previstes al pla de creixement d'aquest transport aeri per cable. 

I és que és una ciutat de rècord, parlant de telefèrics. La Paz té l'honor de tenir una de les xarxes de telefèric més importants a nivell mundial, tant és així que és coneguda com la ciutat dels telefèrics. Des de la inauguració de la primera línia, el 2014, han transportat 135 milions de viatgers, uns 160.000 passatgers al dia.

Aquesta nova línia, la de color blau cel, té 2.600 metres, quatre estacions, serà un 20% més ràpida que la resta de línies de la xarxa i també tindrà més capacitat i podrà moure 4.000 persones per hora, contra els 3.000 passatgers que podia transportar fins ara. També és la primera que arriba al centre de la ciutat, al barri del Prado.

Per celebrar-ho van viure una gran festa d'inauguració que va comptar amb la presència d'autoritats locals i també del president del país, Evo Morales. A més van organitzar actuacions musicals i activitats per a tota la família. 

Mi Teleférico, també conegut com a Teleférico La Paz - El Alto, és el sistema de transport aeri per cable que uneix diferents punts de les ciutats de La Paz i El Alto, a Bolívia.

Darrera modificació
dimecres, juliol 18, 2018 - 09:09
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/xarxa/ciutat-de-paz-bolivia-inaugura-setena-linia-de-teleferic