Autor
Redacció

Diagnòstic de l’accessibilitat de les estacions i parades del transport públic a Barcelona

L'estudi, coordinat per l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat, constata que el 91% de les estacions ferroviàries situades dins la ciutat ja tenen itineraris accessibles per a persones amb mobilitat reduïda.

L’Ajuntament de Barcelona ha presentat avui el primer diagnòstic d’accessibilitat sobre les estacions i parades del transport públic de la ciutat. L’estudi ha analitzat accessos, vestíbuls i andanes de metro, FGC, Rodalies i tramvia, a més de parades d’autobús.

La diagnosi conclou que en termes generals l’accessibilitat al transport públic de la ciutat és bona. No obstant això, assenyala punts de millora com l’accessibilitat a les parades d’autobús, l’increment de les estacions adaptades, resoldre les discontinuïtats entre andanes i trens o potenciar els sistemes acústics d’informació als usuaris.

L’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat ha anunciat un full de ruta amb prop d’una cinquantena de propostes de millora per incrementar l’accessibilitat en les xarxes de transport públic.

Més informació a la nota i el dossier de premsa de l'AJuntament de Barcelona.

Darrera modificació
divendres, juliol 13, 2018 - 07:52
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/societat/diagnostic-de-laccessibilitat-de-estacions-parades-transport-public-barcelona