Autor
Redacció

Redissenyar i millorar el mapa de la xarxa de metros i trens de Barcelona té premi

L'ATM i la Generalitat impulsen un concurs en format hackathó orientat a millorar l'actual plànol de la xarxa ferroviària de l'àrea de Barcelona i fer-lo interactiu.

L'Autoritat del Transport Metropolità (ATM) i el departament de Polítiques Digitals i Administració Pública de la Generalitat de Catalunya, a través de SmartCatalonia, impulsen una iniciativa per treballar sobre l'actual mapa de la xarxa ferroviària, amb l'objectiu de promoure la innovació en la creació de noves propostes de plànols interactius. 

La competició es planteja sota el nom #RailMapChallenge i s'adreça tant a estudiants com a professionals, equips de programació i disseny i se celebrarà a l'espai BITal el proper mes d'octubre.

La idea és que el mapa del transport ferroviari (metro, FGC, Rodalies i Tram) es pugui visualitzar en dispositius mòbils, millori la usabilitat i sobretot que incorpori informació extra com ara els millors recorreguts per a persones amb mobilitat reduïda o el temps de transbord en els intercanviadors, com un valor afegit al mapa de línies tradicional. S'atorgarà un premi a la millor solució en accessibilitat i un altre al millor disseny de mapa interactiu.

Més informació a la nota de premsa de l'ATM.

Darrera modificació
dimecres, juliol 18, 2018 - 08:20
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/transport/redissenyar-millorar-mapa-de-xarxa-de-metros-trens-de-barcelona-te-premi