Autor
Marta Espinosa

El talent jazzístic de Jamie Cullum sorprèn al metro de Londres

El polifacètic Jamie Cullum i la seva banda van oferir una actuació sorpresa a l'estació de metro i tren de King's Cross St. Pancras el passat 27 de juny, emmarcada en el programa #Platform88, un projecte conjunt de Transport for London i Yamaha.

El reconegut cantant i pianista anglès, gran estrella del món musical del gènere del jazz i el pop, va tancar l'última actuació musical del programa #Platform88 que promouen Transport for London, l'agència que gestiona el transport públic a la capital britànica, i l'empresa de pianos Yamaha.

El cantant reconeix que el projecte "és una gran oportunitat per fer màgia amb la música en un espai d'ús quotidià, on qui sap qui pot passar per allà. Sóc un gran fan de les coses que sorprenen a la gent en els espais públics, especialment si ho fan els pianos".

El projecte #Platform88

El lema del programa és ben explícit: "Brilla com les estrelles. Toca el piano a la teva manera". La seva filosofia és enriquir la vida a través de la música i ho fan deixant pianos en espais públics per tal de connectar amb els fans de la música, i quin millor lloc que el metro? Aquesta és la idea que va originar el projecte #Platform88. 

El primer piano es va deixar al novembre a Tottenham Court Road i el segon al Canary Wharf. Tokio Myers i Jools Holland van ser els altres dos artistes que van deixar la seva empremta en aquests elegants instruments. I no és en va, ja que quan el projecte acabi, els pianos signats pels artistes es donaran a alguna entitat benèfica. Aquest últim piano anirà a l'organització The Railway Children, una entitat sense ànim de lucre que treballa pels nens que viuen al carrer a l'Índia, l'est de l'Àfrica i Anglaterra.   

Darrera modificació
dilluns, agost 14, 2023 - 12:51
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/xarxa/talent-jazzistic-de-jamie-cullum-sorpren-metro-de-londres