27.06.2018
Autor
Premsa TMB

Suspensió del servei a la línia 5 entre Can Vidalet i Plaça de Sants el cap de setmana, per obres

Subtítol

El dissabte 30 de juny i el diumenge 1 de juliol els viatgers podran utilitzar les altres connexions ferroviàries de la zona, amb el reforç d'un bus especial que connectarà Can Vidalet i Pubilla Cases amb la línia 1 de metro a Can Serra.

Aquest cap de setmana, els dies 30 de juny i 1 de juliol, estarà tancat el tram de la línia 5 de metro entre Can Vidalet i Plaça de Sants, per treballs de millora de la infraestructura. La resta de la línia 5, entre Cornellà Centre i Can Vidalet, d’una banda, i entre Plaça de Sants i Vall d’Hebron, de l’altra, funcionarà amb les freqüències i horaris habituals dels dissabtes i festius.

La suspensió del servei durant aquests dos dies és necessària per realitzar una intervenció de renovació de la plataforma de via en un tram del túnel entre les estacions de Pubilla Cases i Collblanc

Imatge
Esquema del tall parcial de servei a la línia 5 de metro i les alternatives ferroviàries de transport / Imatge: TMB

Esquema del tall parcial de servei a la línia 5 de metro i les alternatives ferroviàries de transport / Imatge: TMB

A efectes pràctics, hi haurà circulacions normals a tota la línia 5 fins al final del servei de divendres, a les 2 de la matinada de dissabte, i el carrusel complet es reprendrà dilluns a les 5 del matí.

Durant el tall del cap de setmana, a banda del servei parcial de la línia 5, els viatgers que hagin de fer trajectes entre Cornellà, Esplugues, l’Hospitalet i Barcelona disposaran de la resta de serveis ferroviaris del sistema integrat: les línies 1 i 9 Sud de metro, els trens de Rodalies i els tramvies. Per facilitar el transvasament d’usuaris cap a la línia 1 del metro, TMB habilitarà un servei especial d’autobús que farà el recorregut entre les estacions de Can Vidalet (L5), Can Serra (L1) i Pubilla Cases (L5) amb el mateix horari del metro, tal com mostra el gràfic. A més, per la carretera de Collblanc i el carrer de Sants circulen línies regulars d’autobús com la D20, a Collblanc hi arriben la H8 i la 54, i a Badal la H10.

Per a més informació sobre les alternatives de transport es podrà consultar l’avís corresponent a la secció d’estat del servei del web de TMB.

Darrera modificació
02.07.2018
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/sala-de-premsa/suspensio-servei-linia-5-entre-can-vidalet-placa-de-sants-cap-de-setmana-obres