22.06.2018
Autor
Premsa TMB

Exhibició de dansa del Pride Barcelona al metro

Subtítol

L’estació d’Universitat acollirà una actuació d’estil ‘voguing’ dilluns a la tarda.

El Pride Barcelona 2018, un dels esdeveniments de reivindicació a favor del col·lectiu LGTBI més importants d’Europa, que tindrà lloc del 23 al 30 de juny, organitzarà una exhibició de ball al metro, en col·laboració amb l’associació ACEGAL i Transports Metropolitans de Barcelona (TMB).

Dilluns 25 de juny tindrà lloc una actuació de dansa al vestíbul de l’estació d’Universitat (L1 i L2). Un grup de sis ballarins oferirà, en dues sessions (a les 18 i a les 18.15 h) una exhibició de dansa voguing, un estil de ball inspirat en la revista Vogue, d’aquí el nom, que es caracteritza per uns moviments rectilinis i que juga amb el posat dels ballarins.

A més, enguany també es decoraran les escales d’accés de l’estació d’Espanya (L1 i L3) que donen a les Torres Venecianes de l’avinguda Maria Cristina. Els vinils adhesius amb motius del Pride lluiran als graons del 22 al 30 de juny.

Els actes principals del Pride a Barcelona, que arriba aquest any a la seva onzena edició i que està dedicat a les persones refugiades, seran els dies 29 i 30 de juny. Dissabte, prop de 30 carrosses desfilaran en la manifestació de l’Orgull LGTBI més gran del Mediterrani.

Imatge
Detall de la decoració de les escales d'accés de l'estació de metro d'Espanya amb els colors del Pride / Foto: TMB

Detall de la decoració de les escales d'accés de l'estació de metro d'Espanya amb els colors del Pride / Foto: TMB

Darrera modificació
03.07.2018
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/sala-de-premsa/exhibicio-de-dansa-pride-barcelona-metro